ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Τί είναι τα Escape Rooms;

Tα Escape Rooms είναι ζωντανά παιχνίδια απόδρασης και διαφυγής όπου ομάδες ατόμων πρέπει να δραπετεύσουν από ένα δωμάτιο μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Για να γίνει αυτό πρέπει να λύσουν μια σειρά από γρίφους ή άλλα μυστήρια συνεργαζόμενοι μεταξύ τους και χρησιμοποιώντας το μυαλό τους και την κοινή λογική.

Πόσοι μπορούν να παίξουν;

Σε κάθε δωμάτιο, μπορούν να παίξουν από 2 έως 6 άτομα. Έχουμε δοκιμάσει και τα δύο όρια. Αν είναι μόνο δύο άτομα, το παιχνίδι μπορεί να γίνει υπερβολικά πολύπλοκο για να το απολαύσετε και άνω των 5 ατόμων υπάρχει συνωστισμός, οπότε σας συμβουλεύουμε να τηρήσετε το όριο των 3 – 5 ατόμων.

Πόσο κοστίζει;

Ο τιμοκατάλογος αναφέρεται αναλυτικά εδώ. Οι τιμές που αναγράφονται είναι ανά άτομο. Αναλόγως του αριθμού παικτών της ομάδας και αν ανήκουν στην ειδική κατηγορία (ανέργων, φοιτητών, μαθητών, πολυτέκνων) κάποια ή όλα τα μέλη της ομάδας, η χρέωση κυμαίνεται από 8 ως 15 ευρώ ανά παίκτη.

Τι ηλικία πρέπει να έχω για να μπορώ να παίξω;

Η συμβουλή μας είναι πως για παιδιά κάτω των 14 ετών πρέπει να υπάρχει συνοδεία κηδεμόνα. Ανώτερο όριο ηλικίας δεν υπάρχει!

Πρέπει να κάνω κράτηση;

Δυστυχώς, η κράτηση είναι υποχρεωτική καθώς πρέπει να έχουμε ετοιμάσει τα δωμάτια για εσάς και την παρέα σας. H κράτηση μπορεί να γίνει τηλεφωνικά, μέσω email ή ακόμα καλύτερα μέσα από το online σύστημα κρατήσεων του Riddlebox.

Ο αριθμός των ατόμων της παρέας άλλαξε. Τι πρέπει να κάνω;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να μην ξεπεράσετε τον μέγιστο αριθμό (6 παίκτες). Μπορείτε να μας ενημερώσετε όταν έρθετε στον χώρο.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Προς το παρόν μπορείτε να πληρώσετε μόνο σε μετρητά ή με κάρτα αφού τελειώσετε όμως την διασκέδασή σας. Δεν υπάρχει προπληρωμή.

Ποιό δωμάτιο να επιλέξω;

Διαβάστε τις υποθέσεις των δύο δωματίων και αποφασίστε ανάλογα με το γούστο σας, την αισθητική και τη διάθεσή σας.

Πότε πρέπει να προσέλθουμε στο RiddleBox Escape Rooms;

Είναι καλό να προσέλθετε με την παρέα σας τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την ώρα της κράτησής σας. Εάν αργήσετε μπορεί να δημιουργηθεί καθυστέρηση στις επόμενες ομάδες.